Microsoft Role Based Training: Bliv Microsoft certificeret med Tech Data

Microsoft Role Based Training: Bliv Microsoft certificeret med Tech Data

Microsoft Role Based Training: Bliv Microsoft certificeret med Tech Data

Uanset om du er sælger eller teknisk konsulent, kan Tech Data hjælpe dig med relevant Microsoft træning.

For syvende år i træk har Training Industry Inc. udnævnt Tech Data blandt “Top 20 IT Training Companies“. Tech Data Academy er et godt eksempel på, hvordan vi hjælper vores partnere med at uddanne både salgspersonale og tekniske konsulenter.

Herunder er vores træninger i Danmark i foråret og sommeren 2020. Kurser er tilgængelig for alle Microsoft partnere, og er du Tech Data CSP partner er kurser enten gratis eller du får rabat. De fleste kurser afholdes både i Jylland og på Sjælland.

Er du interesseret i at afholde din egen træning for medarbejdere eller kunder, kan du se vores komplette katalog af træninger her. 

BEMÆRK! På grund af den nuværende situation med risiko for COVID-19 smitte, har vi i Tech Data valgt at aflyse alle planlagte fysiske arrangementer og workshops – pt. frem til 25. maj 2020. Vi følger situationen og vejledning fra myndigheder, og vil tilbyde nye arrangementer, når det igen er sikkert at mødes.

Microsoft kurser forår/sommer 2020:

Det kan være overvældende, når man som ny medabejder hos en Microsoft partner bliver introduceret for Microsoft’s store palette af software, cloud-teknologier, redskaber og licensprogrammer.

I denne workshop giver vi en grundlæggende introduktion til Microsoft med fokus på salg og rådgivning. Træningen er især velegnet for nye sælgere, konsulenter og salgsassistenter, der enten kommer direkte fra skolen eller ikke tidligere har arbejdet med salg og rådgivning af Microsoft.

Bliv Microsoft Certified Professional.

Dette kursus giver dig en grundlæggende viden om overvejelser og fordele ved cloud-tjenester med et specifikt fokus på Microsoft 365. Du vil få en dybdegående gennemgang af Microsoft 365, herunder forskellen mellem Office 365, Microsoft 365 og on-premise licenser.

Du vil lære, hvordan Microsoft 365 kan hjælpe dine kunder med at forbedre medarbejderes produktivitet og redskaber til samarbejde, og hvordan virksomheder med Microsoft 365 kan forbedre sikkerhed og GDPR-compiance.

Kurset forbereder deltagere på eksamen MS-900 ”Microsoft 365 Fundamentals”.

Bliv Microsoft Certified Professional.

  • Bestå eksamen AZ-900 “Microsoft Certified Azure Fundamentals”.

Dette kursus giver dig en grundlæggende viden om overvejelser og fordele ved cloud-tjenester med et specifikt fokus på Microsoft Azure. Kurset vil dække generelle cloud computing koncepter, modeller og tjenester såsom Public, Private og Hybrid cloud og bl.a. gennemgå forskellen mellem Infrastructure-as-a-Service (IaaS), Platform-as-a-Service (PaaS) og software- as-a-Service (SaaS). Du vil også lære om nogle centrale Azure-tjenester og -løsninger samt vigtige Azure-tjenester vedrørende sikkerhed, privatliv, compliance og tillid. Kurset forbereder deltagere på eksamen AZ-900 ”Microsoft Azure Fundamentals”.

Bliv Microsoft Certified Professional.

  1. Bestå  en af følgende certificeringer:
  2. Bestå eksamen MS-100 og MS-101 for at blive “Microsoft 365 Certified: Enterprise Administrator Expert“.

Teknisk træning i Microsoft 365 på højt niveau for Tech Data CSP partnere. Kurser er tiltænkt IT-konsulenter, der har kendskab til eller erfaring med at bygge og administrere Office 365 og/eller Microsoft 365 services.

Bliv Microsoft Certified Professional.

  • Bestå eksamen MD-100 og MD-101 for at blive “Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associate”.

Teknisk træning i Microsoft 365 på højt niveau for Tech Data CSP partnere. Kurser er tiltænkt IT-konsulenter, der har kendskab til eller erfaring med at bygge og administrere Office 365 og/eller Microsoft 365 services.

Bliv Microsoft Certified Professional.

  • Bestå eksamen AZ-103 for at blive “Microsoft Certified: Azure Administrator Associate”.

Teknisk træning i Azure på højt niveau for Tech Data CSP partnere. Kurset er tiltænkt Azure Administratorer, der bygger, administrerer og rådgiver om infrastruktur i Azure. Kurset omfatter både præsentationer og hands-on labs, og forbereder deltagere på eksamen AZ-103 “Microsoft Azure Administrator”.

Become a Microsoft Certified Professional.

  • Bestå eksamen AZ-300 og AZ-301 for at blive “Microsoft Certified: Azure Solutions Architect Expert”.

Teknisk træning i Azure på højt niveau for Tech Data CSP partnere. Kurser er tiltænkt Azure Cloud Solution Arkitekter, der rådgiver og oversætter forretningskrav til sikre, skalerbare og pålidelige løsninger i Azure.

Bliv Microsoft Certified Professional.

  • Bestå eksamen MB-200 og MB-210 for at blive “Microsoft Certified: Dynamics 365 Sales Functional Consultant Associate”.
  • Bestå eksamen MB-200 og MB-230 for at blive “Microsoft Certified: Dynamics 365 Customer Service Functional Consultant Associate”.
  • Bestå eksamen MB-200 og MB-240 for at blive “Microsoft Certified: Dynamics 365 Field Service Functional Consultant Associate”.
  • Bestå eksamen MB-200 og MB-220 for at blive “Microsoft Certified: Dynamics 365 Marketing Consultant Associate”.

Microsoft Power Platform hjælper organisationer med at optimere deres operationer ved at automatisere rutineopgaver og standardisere bedste praksis. Denne træning giver et overblik på højt niveau af kapaciteterne i Microsoft Dynamics 365 og Power Platform og giver et fundament for andre Microsoft Dynamics 365- og Power Platform-uddannelsestilbud Kurset omfatter både præsentationer og hands-on labs, og forbereder deltagere på eksamen MB-200 “Microsoft Power Platform + Dynamics 365 Core”.

Denne workshop giver dig en dyb forståelse for, hvordan du som Microsoft Partner med Windows Virtual Desktop kan tilbyde dine kunder ”Desktop as a Service”..

Vil du vide mere?

Michael Fjorbak
Michael FjorbakCloud Architect
Microsoft Cloud
Kjeld Larsen
Kjeld LarsenCloud Solutions &
Services Lead
Claus Petersen
Claus PetersenBusiness Development
Azure & Hybrid cloud
Lars Rasmussen
Lars RasmussenBusiness Development
MSP & Hybrid Cloud
Martin Behrend
Martin BehrendCloud Specialist
Microsoft 365
Kasper Fløe
Kasper FløeBusiness Development
Microsoft 365

Læs også

CSP insider

2020-03-17T19:37:56+01:00